Skip to main content
19 Mai 2024

Simularea Examenului de Admitere la

Facultatea de

Stomatologie

27 Februarie 2024

Echipa de organizare anunță STARTUL înscrierilor la ediția din acest an! Accesează pagina de înscriere pentru a-ți face cont și a plătii taxa de înscriere.

Înscriere

21 Aprilie 2024

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe informații poți accesa secțiunea „Regulament”.

Regulament

19 Mai 2024

A venit momentul mult așteptat să ne testăm capacitățile! Ne vedem la examen. Multă baftă tuturor!

SEA-FS 15

Informații Esențiale

Recent Posts / View All Posts

Erată Biologie

| Anunțuri | No Comments
La grila: „Referitor la potențialul de acțiune din celula miocardică ventriculară sunt adevărate afirmațiile, cu excepția: A. poate să apară în timpul fazei de diastolă izovolumetrică B. are o amplitudine…

Clasament Final

| Anunțuri | No Comments
Dragă candidat, În urma rescanării borderourilor de concurs, regăsești mai jos clasamentul final pentru cea de a 15-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Stomatologie, desfășurată pe…

Clasament Provizoriu

| Anunțuri | No Comments
Dragă candidat, Regăsești mai jos clasamentul provizoriu pentru cea de a 15-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Stomatologie, desfășurată pe data de 19 Mai 2024.Alături de tine,…

AVIZIER SIMULARE XV

AVIZIER SIMULARE XV

AVIZIER SIMULARE XV

AVIZIER SIMULARE XV

SEA-FS 15

Cine Suntem Noi?

LSMDB reprezintă Liga Studenților la Medicină Dentară București, o organizație creată cu scopul de a apăra drepturile și interesele studenților indiferent de gen, religie, naționalitate sau apartenență politică.

SEA-FS 15

Motive să Participi

Vei vedea dacă te poți încadra în timpul alocat examenului, 2 ore și 30 de minute; timpul poate reprezenta o adevărată provocare în ziua admiterii.
Îți vei evalua nivelul actual al cunoștințelor și vei putea să îți dai seama care sunt noțiunile pe care nu le stăpânești așa de bine și pe care trebuie să mai insiști.
Subiectele vor fi redactate după modelul de la admitere, de către cadre didactice de la U.M.F. “Carol Davila” din București, Facultatea de Stomatologie.
Te vei putea întâlni cu viitorii colegi și vei avea oportunitatea de a cunoaște studenți care te vor ajuta cu răspunsuri la întrebările despre viața la facultate.

Fii mai aproape cu un pas de susținerea examenului de admitere prin participarea la simulare!

SEA-FS 15

Întrebări Frecvente

În ce dată și la ce oră se va desfășura simularea?

Care este perioada de înscriere?

Unde se va desfășura?

Care este cuantumul taxei de participare?

Până la ce dată trebuie făcută plata taxei de participare?